Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Breedbeeld
Breedbeeld
Je blik verbreden. Dat is waar het om draait in het dagboek Breedbeeld.We bespreken onderwerpen die jou aangaan, waar jij als gelovige jongere mee te maken h... »
 
 
 
 
 

Heldere hoofden, warme harten
Heldere hoofden, warme harten
Eerste deel van nieuwe serie 'Praten met de Bijbel', aan de hand van de zogenaamde SOLVAT-methode.<br/><br/>Acht bijbelstudies over de eerste brief van Johan... »
 
 
 
 
 

Op Toonhoogte
Op Toonhoogte
eenstemmige editie. ÒMet het oog op de jeugd, moeten wij lezen, zingen, preken, schrijven en... »
 
 
 
 
 

Spitters
Spitters
Boekje dat bijbellezen voor jongeren spannend maakt!<br/>Bijbellezen gaat niet vanzelf! Wil je echt nieuwe dingen ontdekken, dan zul je actief met een bijbel... »
 
 
 
 
 

Van binnenuit
Van binnenuit
Bijbelstudieboek tussen ‘Klagen bij een God die zich verbergt’ (Psalm 13) en ‘Boven jezelf uitgetild’ (Psalm 145). Handreiking om individueel óf samen i... »
 
 
 
 
 

God spreekt vandaag
God spreekt vandaag
Dit is een dagboek waarvan de kern door jongeren zelf 'geschreven' wordt. In tegenstelling tot andere dagboeken geeft God spreekt vandaag geen meditaties bij... »
 
 
 
 
 

Langs de Via Dolorosa
Langs de Via Dolorosa
Al eeuwenlang is de tijd voor Pasen een tijd voor bezinning en inkeer. Bij veel vrouwen leeft het verlangen om in de lijdenstijd bezig te zijn met het lijden... »
 
 
 
 
 

Ruth, een wonderlijke reis met God
Ruth, een wonderlijke reis met God
Ruth is een opmerkelijke verschijning in de Bijbel. Opeens valt het licht op haar, een vrouw en ook nog eens een ‘vreemdeling’. Midden in een crisis kies... »
 
 
 
 
 

Onbeperkt houdbaar!
Onbeperkt houdbaar!
<p>Een belijdenisgeschenk dat gelezen gaat worden

Het geloof is en blijft een ontdekkingstocht. Ook als je op een gegeven moment hebt gezegd: 'Ik ... »