Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De appelboomgaard
De appelboomgaard
<p>Josies zus Laurel denkt dat Josie na al die jaren thuiskomt om te helpen met de appeloogst. Haar zwager Nate gaat ervan uit dat ze haar hoogzwangere, over... »
 
 
 
 
 

Natalie's nieuwe begin
Natalie's nieuwe begin
Natalie is pas gescheiden, omdat haar man haar heeft bedrogen. De scheiding heeft haar veel verdriet gedaan, maar ze heeft haar leven als alleenstaande moede... »
 
 
 
 
 

Hartsgeheim
Hartsgeheim
`Hartsgeheim van Denise Hunter: als je je afvraagt of je grootste droom eigenlijk niet een nachtmerrie is. Jade McKinley keert zwanger en single terug naar ... »
 
 
 
 
 

Blootsvoets
Blootsvoets
Blootsvoets van Denise Hunter: één zomer kan alles veranderen! Madison McKinney is in de rouw vanwege de dood van haar tweelingbroer. Ze besluit te doen wa... »
 
 
 
 
 

Paula's geheim
Paula's geheim
Een verwisseling van een kind is de aanleiding voor de felbegeerde baan die Paula Landin wordt aangeboden. Het verhaal van wanhopige keuzes en de gevolgen da... »
 
 
 
 
 

Haar grote dag
Haar grote dag
Kate oftewel dr. Kate, dé relatietherapeut is echt klaar voor haar trouwdag. De locatie is prachtig, de media komen, haar boek wordt gelanceerd en haar ... »
 
 
 
 
 

Seaside Letters
Seaside Letters
A heartwarming love story that beautifully illustrates Gods delight in Hischildren. Sabrina Kincaid didnt intend to fall for Nantucket native TuckerMcCabe th... »
 
 
 
 
 

Mending Places
Mending Places
Mending Places »
 
 
 
 
 

The Trouble with Cowboys
The Trouble with Cowboys
A Big Sky Romance »