Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Pantheon getuige
De Pantheon getuige
Voor het eerst sinds lange tijd wordt Rome geteisterd door een sneeuw- storm. Tijdens dit noodweer krijgt de politie een inbraakmelding vanuit het Pantheon. ... »
 
 
 
 
 

De Vaticaanse moorden (deel 1)
De Vaticaanse moorden (deel 1)
Nic Costa (1) In het Vaticaan woedt een strijd onder de kardinalen die te maken heeft met een bankschandaal. Heeft dit te maken met de moord die gelijkenis v... »
 
 
 
 
 

De engelen des doods
De engelen des doods
Het vierde deel in de zeer succesvolle serie rond de Italiaanse rechercheurs Costa en Falcone.In een augustusnacht breekt een felle brand uit in een Venetiaa... »
 
 
 
 
 

De Romeinse Lusthof
De Romeinse Lusthof
In een verborgen studio in een afgelegen Romeinse wijk, waar het Vaticaan de prostitutie vroeger oogluikend toeliet, worden een man en een vrouw dood aangetr... »
 
 
 
 
 

Het zevende sacrament
Het zevende sacrament
Een nieuwe thriller in de uiterst succesvolle Nic Costa-reeks Op een plein op de zuidelijkste van de zeven heuvels van Rome, de Aventijn, ligt Villa Malta. E... »
 
 
 
 
 

Poppenhuis
Poppenhuis
Sinds zijn tienerdochter Anneliese spoorloos verdween, is Pieter Vos een gebroken man. Daarvoor maakte hij naam bij de Amsterdamse politie, nu leeft hij teru... »
 
 
 
 
 

The Villa Of Mysteries
The Villa Of Mysteries
'The Villa of Mysteries', the second novel in the Italian crime series set in Rome, features Caravaggio-loving Detective Nic Costa. In this title, when a you... »
 
 
 
 
 

Semana santa
Semana santa
Semana Santa »
 
 
 
 
 

The Garden Of Evil
The Garden Of Evil
In a deserted artists studio in the heart of Rome detectives stumble upon ascene of shocking brutality two bodies freshly killed. Looming over them is apaint... »
 
 
 
 
 

A Season For The Dead
A Season For The Dead
In a hushed Vatican reading room the scene was shocking a crazed professorshot dead after brandishing evidence of a grisly crime. Moments later twobodies are... »