Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Da's gek
Da's gek
Hoe vaak had jij vandaag al een oordeel ergens over? Vond je iets raar, of ongewoon? In Da’s gek neemt Danielle Braun je mee op reis en laat je met de blik... »
 
 
 
 
 

Building Tribes
Building Tribes
Lessen uit de antropologie voor iedereen die liever een tribe bouwt dan een organisatie bestuurt.Na het eerder verschenen, prijswinnende 'De Corporate Tribe'... »
 
 
 
 
 

De Corporate Tribe
De Corporate Tribe
De corporate antropologie kijkt met dezelfde verwonderde blik naar organisaties, boardrooms en leiders zoals antropologen dat naar tribale samenlevingen doen... »
 
 
 
 
 

Tribaal Kantoorgedoe
Tribaal Kantoorgedoe
We willen zo graag verlicht zijn. Democratisch, rationeel, meelevend, open, transparant. Maar dat zijn we nog maar heel kort. We zijn homo sapiens. Tribale w... »
 
 
 
 
 

Da's gek
Da's gek
Hoe vaak had jij vandaag al een oordeel over iets? Over iets dat je raar vond, of ongewoon? Da’s gek neemt je mee op reis en laat je met de blik van een an... »
 
 
 
 
 

De corporate tribe
De corporate tribe
Managementboek van het Jaar 2016!<br/><br/>'Niets heeft mij als schrijver en journalist meer geholpen dan mijn studie antropologie. Ik kan geen gebied bedenk... »