Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

bul is boos
bul is boos
Grappig stripboek op AVI Start, speciaal voor beginnende lezers. Over een spannend gevecht met waterballonnen. Maar dan worden Bul en Nel boos. Hoe loopt dit... »
 
 
 
 
 

Ridder Roest
Ridder Roest
Er is een goochelaar op het kasteel.Ridder Roest en Zoef zijn nieuwsgierig.Wat heeft hij voor spannende truc?‘Ik laat zo iemand verdwijnen.En ik kies… het ... »
 
 
 
 
 

Groot gevaar
Groot gevaar
DE Boze Berg - Groot GevaarDonna en Bram wonen in een grot.Samen met Dieno en Wolf.En Noor en Brom.Op een dag zien ze een eng beest vliegen.Wat is dat voor d... »
 
 
 
 
 

Opa Engel
Opa Engel
 »
 
 
 
 
 

Sint Siem
Sint Siem
Siem kreeg van Sint en Piet een mooi cadeau in zijn schoen. Maar mamas schoen lag nog onder de tafel en was helemaal leeg. Ik geef jou wel een cadeau zegt Si... »
 
 
 
 
 

Meer! meer! Meer!
Meer! meer! Meer!
Daan heeft een poes. En wat voor één. Stien loopt mee naar school. En ze haaltDaan ook weer op. Stien is heel lief. Maar wat eet ze veel! Meer, meer, meer,... »
 
 
 
 
 

Pip en Peer
Pip en Peer
Ontroerend en grappig verhaal over een ondeugend meisje en een al even ondeugend paard.Pip en Peer zijn onafscheidelijk. Dus wanneer Pip hoort dat baas Bas P... »
 
 
 
 
 

Wat is er met kip?
Wat is er met kip?
 »