Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Texel
Texel
Bij Texel denk je meteen aan de vele vogelsoorten die er broeden of doortrekken, maar Texel heeft nog veel meer te bieden! Landschapsfotografen halen hun har... »
 
 
 
 
 

Birdpix
Birdpix
Birdpix 5 is een gedurfd fotoboek. Het is een boek dat iedereen boeit vanwege de indringende manier waarop vogels in beeld zijn gebracht. Het is een boek dat... »
 
 
 
 
 

Birdpix
Birdpix
De 77 Meest Fotogenieke Vogels Van Nederland »
 
 
 
 
 

Handboek Vogelfotografie
Handboek Vogelfotografie
Dit Handboek Landschapsfotografie is hét standaardwerk voor iedereen die zich wil verdiepen in de landschapsfotografie. Het beschrijft tot in detail alle as... »
 
 
 
 
 

Birdpix
Birdpix
Birdpix 6 is een allereerst een fotoboek met schitterende foto's van Nederlandse topfotografen. Naast de fotografie bevat het boek echter veel informatie ove... »
 
 
 
 
 

Praktijkboek vogelfotografie
Praktijkboek vogelfotografie
Vogelfotografie is enorm 'hot' en wordt door vele tienduizenden hobbyfotografen beoefend. Dé website voor vogelfotografie: www.birdpix.nl heeft dagelijks ru... »
 
 
 
 
 

Natuurfotografie voor uilskuikens
Natuurfotografie voor uilskuikens
Met de tips uit deze basisgids maak je niet langer kiekjes, maar echte natuurfoto's. Op deze manier beleef je nog meer plezier aan het fotograferen<br/>en ge... »