Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

O'Malley-serie
O'Malley-serie
Kate OMalley heeft een verantwoordelijke baan. Als zij faalt kost dat mensenlevens. Ze werkt als onderhandelaar bij de politie. Bij gijzelingen onderhoudt zi... »
 
 
 
 
 

De strijder
De strijder
 »
 
 
 
 
 

Sluimermoord
Sluimermoord
DEE HENDERSON
SLUIMERMOORD
De dood kwam plotseling; dat was Gods zaak. Maar als de dood een handje geholpen was? Wie was zij? Waarom was ze naar de stad geko... »
 
 
 
 
 

O'Malley serie
O'Malley serie
Lisa OMalley weet alles van de dood. Ze werkt als forensisch pathologe aan een reeks onopgeloste moorden. Lisa zoekt naar verbanden tussen de slachtoffers ma... »
 
 
 
 
 

De heelmeester
De heelmeester
 »
 
 
 
 
 

De overlever
De overlever
De succesvolle schrijfster Sara Walsh woont op een beschermde locatie. Haar stalker zit haar op de hielen. Ze weet dat hij haar wil doden. De FBI stelt alles... »
 
 
 
 
 

De redder
De redder
Stephen werkt als ambulancebroeder. Mensen redden is zijn dagelijks werk. Na het overlijden van zijn zus is Stephen volledig uit zijn evenwicht. Hij slaat op... »
 
 
 
 
 

Onverschrokken
Onverschrokken
 »
 
 
 
 
 

Het verlangen
Het verlangen
Het Verlangen
Scott is achtendertig en vrijgezel. His is heel dankbaar voor alles wat hij heeft: een warme band met zijn familie, goede vrienden om zich heen... »
 
 
 
 
 

Toewijding
Toewijding
Na het overlijden van haar echtgenoot is het leven van strandwacht Kelly leeg en stuurloos. Een ongeluk tijdens een oefening luidt de officile verklaring voo... »