Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Grote Opdracht
De Grote Opdracht
In zes dagen de aarde schilderen?<br/><br/>Thema's: bijbelverhaal, zuinig zijn op de aarde <br/><br/>Een kunstenaar krijgt een heel Grote Opdracht. Hij moet ... »
 
 
 
 
 

Vaatwerk
Vaatwerk
UvA/ Geneeskunde Oratie van vrijdag 9 oktober 2009, 14:30 uur<br/><br/>Hart- en herseninfarcten worden veroorzaakt door atherosclerose (aderverkalking'). Het... »
 
 
 
 
 

Zwervelingen
Zwervelingen
Mariet Lems schreef gedichten bij het beeldend werk van Cora Vries. Cora Vries studeerde grafische vormgeving aan de Akademie Minerva te Groningen en daarna ... »
 
 
 
 
 

Wil je met me trouwen?
Wil je met me trouwen?
Konijn wil aan Beer vragen om met haar te trouwen. Maar als blijkt dat Beer vindt dat zijn vrouw de rommel in huis moet opruimen terwijl hij pianospeelt op f... »
 
 
 
 
 

De grote opdracht
De grote opdracht
In zes dagen de aarde schilderen?Thema's: bijbelverhaal, zuinig zijn op de aarde Een kunstenaar krijgt een heel Grote Opdracht. Hij moet in zes dagen de aard... »
 
 
 
 
 

Wil je met me trouwen?
Wil je met me trouwen?
Mag ik je wat vragen?<br/><br/>Thema's: liefde, gelijkwaardigheid, trouwen<br/><br/>Konijn wil aan Beer vragen om met haar te trouwen. Maar als blijkt dat Be... »