Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Kanaal
Het Kanaal
Nederlandse zeilers die binnen een vakantie iets beter weer zoeken richten de boeg naar het zuidwesten. Tussen Franse charme en Britse sfeer ligt een uitdage... »
 
 
 
 
 

Het komt wel goed, juf!
Het komt wel goed, juf!
Nella Blokker & Clemens Kok<br/>Het komt wel goed, juf !<br/><br/>‘Een hondsmoeilijk publiek, maak je borst maar nat,’ krijgt lerares Nella te horen, als z... »
 
 
 
 
 

Vaarwijzer De Golf van Biskaje
Vaarwijzer De Golf van Biskaje
Deze Vaarwijzer Biskaje beschrijft niet alleen de Franse Atlantische kust, inclusief de bloemeneilanden voor de kust, maar ook de schitterende Spaanse noordk... »
 
 
 
 
 

Het komt wel goed juf!
Het komt wel goed juf!
Hartverwarmend verhaal dat vele vooroordelen wegneemt!<br/><br/>'Een hondsmoeilijk publiek, maak je borst maar nat,' krijgt Nella<br/>Blokker te horen, als z... »
 
 
 
 
 

Langs het ijs
Langs het ijs
Hoe zeil je een tall ship? 'Langs het ijs' is een pakkend verhaal van een zeilreis naar Antarctica én een informatieve kijk in het leven aan boord van een t... »
 
 
 
 
 

Het Kanaal
Het Kanaal
Nederlandse zeilers die in hun vakantie iets beter weer zoeken, richten de boeg naar het zuidwesten. Tussen Franse charme en Britse sfeer ligt een uitdagend ... »
 
 
 
 
 

Vaarwijzer Het Kanaal
Vaarwijzer Het Kanaal
Met ‘Vaarwijzer Het Kanaal’ kunnen watersporters binnen een mum van tijd de sterke stromingen tussen Brits en Frans vaargebied ontdekken en trotseren. He... »
 
 
 
 
 

Langs Europa
Langs Europa
In Langs Europa vertelt Clemens Kok op aanstekelijke wijze waarom het zo leuk is om met een kleine boot langs de kusten van Europa te scharrelen - hij gaf er... »