Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Altijd vluchten
Altijd vluchten
Amsterdam, 1820. Ze keken nog een keer de woning rond, maar ze zagen niets meer wat het nog waard was om mee te nemen. Pa zette zijn hoge hoed op. Ze klommen... »
 
 
 
 
 

De liefde van Luna
De liefde van Luna
De driejarige merrie Luna heeft weinig geluk in haar leven. Ze is gekocht door een handelaar die haar zo snel mogelijk zadelmak wil maken, zodat hij haar kan... »
 
 
 
 
 

Bowi komt in opstand
Bowi komt in opstand
Bowi is een vrolijke Shetlandpony, die graag meedoet aan shows. Zijn leven verandert volledig als hij ineens een andere trainer krijgt. Deze Hugo traint de p... »
 
 
 
 
 

Maisa de dappere arabier
Maisa de dappere arabier
'En dit is misschien wel onze bekendste Arabische volbloed, Maisa Bint Makloufa!'Door de stal klinkt een zacht 'oooh'. De bezoekers van de rondleiding bij GS... »
 
 
 
 
 

Dieren in nood!
Dieren in nood!
Mees en Merel helpen dieren in nood Dieren in nood! is het tweede deel in de 8+-dierenserie van ­Christine Linneweever. Mees en Merel zijn aardig gewend aan... »
 
 
 
 
 

Het vrolijke Kluitman verhalen boek
Het vrolijke Kluitman verhalen boek
Hou jij ook zo van verhalen waar je lekker bij kunt wegdromen? Wil je even in een wereld stappen waarin de hoofdpersoon het misschien wel moeilijk heeft, maa... »
 
 
 
 
 

Het vuur van Bajka
Het vuur van Bajka
Het unieke aan de Gouden paarden-serie is dat de boeken zijn geschreven vanuit de beleving van het paard. Juist hierdoor weet Christine Linneweever haar leze... »
 
 
 
 
 

De overwinning van Erin
De overwinning van Erin
Erin is een politiepaard: zo mak als wat en nergens bang voor. Totdat ze wordt gegrepen door een agressieve hond. Ze houdt er een flinke wond aan over, die m... »
 
 
 
 
 

De ontsnapping van Rafal
De ontsnapping van Rafal
Rafal is een konik en hij leeft met zijn kudde in een natuurgebied midden in Nederland. Het is een zwaar bestaan voor de paarden nu het winter is. Er ligt ee... »
 
 
 
 
 

Nola. Met hart en ziel
Nola. Met hart en ziel
Het unieke aan de Gouden Paarden-serie is dat de boeken zijn geschreven vanuit de beleving van het paard. Juist hierdoor weet Christine Linneweever haar leze... »