Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De weg van de draak
De weg van de draak
<p>Dit derde deel van de serie De jonge samoerai speelt zich af in feodaal Japan, 1613. Onder dreiging van oorlog moet Jack laten zien uit welk hout hij gesn... »
 
 
 
 
 

The Ring Of Earth
The Ring Of Earth
The Ring of Earth »
 
 
 
 
 

De jonge samoerai
De jonge samoerai
<h3>De eerste twee boeken van <em>De jonge samoerai</em>-serie nu zeer voordelig gebundeld! </h3><p>In deze eerste bundeling maakt de lezer kennis met de tw... »
 
 
 
 
 

De ring van wind
De ring van wind
<p>Jack Fletcher is een jonge Engelse samoeraikrijger in het zeventiende-eeuwse Japan. In dit zevende deel van de serie wordt hij achtervolgd door de Shoguns... »
 
 
 
 
 

The Ring Of Fire
The Ring Of Fire
The Ring of Fire »
 
 
 
 
 

Voortvluchtig
Voortvluchtig
<h1><em>Voortvluchtig </em>van Chris Bradford</h1><h2>De explosieve finale van de <em>Bodyguard</em>-serie!</h2><p>Nadat een missie tragisch verkeerd afloo... »
 
 
 
 
 

De ring van water
De ring van water
In De ring van aarde wordt Jack voor dood achtergelaten. Als hij wakker wordt, is hij alles kwijt; zijn zwaarden, zijn kleren en het ergste van alles… zijn... »
 
 
 
 
 

El joven samurai / Young samurai
El joven samurai / Young samurai
El camino del dragon / The Way of the Dragon, Incluye una aventure extra: El camino del fuego »
 
 
 
 
 

Hinderlaag
Hinderlaag
<p>In dit spannende derde deel van de <em>Bodyguard</em>-serie wordt de veertienjarige Secret Service-agent Connor Reeves opgeroepen om de familie van een bu... »