Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blindelings
Blindelings
Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!<br/><br/>Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterie... »
 
 
 
 
 

Happyland
Happyland
In het saaie dorpje Zevenstroom wordt een nieuw pretpark geopend: Happyland. Iedereen is dolblij, maar Bodi en zijn vrienden Jeffrey, Maja en Ayden hebben al... »
 
 
 
 
 

Lúcia Flores en de vloek van de aaskevers
Lúcia Flores en de vloek van de aaskevers
Laat je betoveren door een wereld waarin álles mogelijk is. Het eerste deel in de Lúcia Flores-reeks. Voor fantasievolle lezers vanaf 8 jaar.Welkom in het ... »
 
 
 
 
 

Fataal spel
Fataal spel
Het Clavis-debuut van de populaire boekvlogger Chinouk Thijssen. Een zenuwslopende young adult.Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is... »
 
 
 
 
 

Notebook Truth or Dance
Notebook Truth or Dance
Een notebook vol avontuurlijke ideeën, schetsen, wilde plannen of to-dolijstjes … Het is aan jou om er je eigen, unieke boek van te maken. »
 
 
 
 
 

Caraval
Caraval
Gebonden editie met Amerikaanse cover van New York Times-bestseller Caraval van Stephanie Garbe. Lees daarna meteen ook Meester Legende, het betoverende en m... »
 
 
 
 
 

Vlucht 703
Vlucht 703
Iris en Timon gaan met de klas naar een escape room in een vliegtuig: een Escape Flight. Doel van het spel: vind de bom en ontmantel hem binnen twee uur. De ... »