Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ps, I Love You
Ps, I Love You
The million copy bestseller. Some people wait their whole lives to find... »
 
 
 
 
 

PS: Ik hou van je
PS: Ik hou van je
Holly en Gerry zijn een jong getrouwd stel. De twee maken vaak grapjes over het feit dat Holly niet zonder Gerry zou kunnen leven. Het idee van ‘De Lijst’ ... »
 
 
 
 
 

Het boek van morgen
Het boek van morgen
Iedereen heeft er wel eens van gedroomd te kunnen weten wat de dag van morgen zal brengen. Iedereen, behalve Tamara Goodwin. Tamara heeft namelijk al alles w... »
 
 
 
 
 

Zo word je verliefd
Zo word je verliefd
Ze heeft maar twee weken. Twee weken om hem te leren hoe hij verliefd moet worden - op zijn eigen leven.Het lot brengt Adam Basil en Christine Rose bij elkaa... »
 
 
 
 
 

Love, Rosie
Love, Rosie
Al sinds hun kindertijd zijn Rosie en Alex onafscheidelijk. Rosie is dan ook ontroostbaar als Alex met zijn familie van Dublin naar Boston verhuist. Ze beslu... »
 
 
 
 
 

Zo word je verliefd
Zo word je verliefd
Ze heeft maar twee weken. Twee weken om hem te leren hoe hij verliefd moet worden _ op zijn eigen leven.<br/>Het lot brengt Adam Basil en Christine Rose bij ... »
 
 
 
 
 

Tijd van mijn leven
Tijd van mijn leven
'Mijn leven had me nodig. Het had het moeilijk en ik had het veel te weinig aandacht geschonken.'Lucy Silchester komt thuis van haar werk en vindt een envelo... »
 
 
 
 
 

De P.S. I Love You Club
De P.S. I Love You Club
Wanneer Holly Kennedy wordt benaderd door de P.S. I Love You Club wordt haar rustige leven op zijn kop gezet. Geïnspireerd door de brieven van Holly’s ove... »
 
 
 
 
 

P.S. Ik hou van je
P.S. Ik hou van je
Holly en Gerry zijn een jong getrouwd stel. De twee maken vaak grapjes over het feit dat Holly niet zonder Gerry zou kunnen leven. Het idee van 'De Lijst' wa... »