Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

National Identity And Its Defenders
National Identity And Its Defenders
National Identity and Its Defenders »
 
 
 
 
 

Duiker
Duiker
Doodgewone mensen in een doodgewoon huwelijk, totdat de echtgenoot na zijn wekelijkse zondagmiddagduik met goede vrienden niet meer boven water komt... Wat i... »
 
 
 
 
 

Alfonso
Alfonso
Bestaat dat, een allesvervullende liefdesrelatie?Na de crematie van zijn vrouw Agnes komt er op de Chileense Alfonso Ibañez een vloedgolf aan herinneringen ... »
 
 
 
 
 

De zoeteneur
De zoeteneur
DE ZOETENEUR<br/>het zal je vader maar wezen...<br/><br/>Nora wacht een periode vol dagelijkse dilemma's wanneer ze een mail van haar vader, Arthur, ontvangt... »
 
 
 
 
 

Paola
Paola
Schilderes Ysabel Fernández heeft haar moeder beloofd om haar acht jaar jongere scherpzinnige zus Paola, die sinds haar prille jeugd geen stem heeft, onder ... »
 
 
 
 
 

Flor
Flor
Totaal onbedoeld wordt Flor van Bakel, die voor haar meditatieve rust aan de Spaanse Costa Blanca woont, betrokken bij een zoektocht van een zoon naar zijn v... »
 
 
 
 
 

De Blauwe Kapel
De Blauwe Kapel
Afgewezen worden.<br/>Wie maakt dat niet eens in zijn leven mee?<br/>Laura de Waal, tien jaar geleden door haar vader verlaten, nu herstellende van een ernst... »
 
 
 
 
 

Ks3 Essentials Year 8 Science Cours
Ks3 Essentials Year 8 Science Cours
Ages 12-13 »
 
 
 
 
 

Flor
Flor
 »