Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Book Of Shadows
Book Of Shadows
Morgan and her best friend, Bree, are introduced to Wicca when a gorgeous »
 
 
 
 
 

3 x Wicca 4 omnibus
3 x Wicca 4 omnibus
De Wicca-reeks van Cate Tiernan is een<br/>wereldwijd succes. Alleen al in Nederland<br/>zijn inmiddels ruim 80.000 exemplaren<br/>van haar boeken over de to... »
 
 
 
 
 

3 x Wicca
3 x Wicca
De eerste drie Wicca's nu in één voordelige bundel:
Boek der Schaduwen De Heksenkring Heksenbloed
Ik weet dat ik geen gewone tiener ben.
Ik zie dingen, voe... »
 
 
 
 
 

De duisternis valt
De duisternis valt
`Nagel aan mijn doodskist. Nachtmerrie uit mijn verleden. Moordenaar van mijn familie Maar waarom kan ik zijn kussen dan niet vergeten? Waarom kan ik niet s... »
 
 
 
 
 

Voor altijd de jouwe
Voor altijd de jouwe
Na 450 jaar geleefd te hebben zou Natasya nu toch moeten weten hoe ze met onsterfelijk zijn om moet gaan Na de dodelijke confrontatie waarmee De duisternis v... »
 
 
 
 
 

Boek der schaduwen
Boek der schaduwen
Er gebeurt iets met me wat ik niet begrijp. Ik zie dingen, voel dingen op een nieuwe manier. Ik kan dingen die normale mensen niet kunnen. Machtige dingen. M... »
 
 
 
 
 

Spellbound
Spellbound
Morgan continues to discover her powers as a blood witch of the Woodbane clan. Her powers are now so strong that she is in danger from others in her clan and... »
 
 
 
 
 

Erfgoed
Erfgoed
Nog altijd geen vaste grond onder mijn voeten. Ik dacht dat ik de waarheid over mezelf nu wel kende. Maar alles wat ik tot nog toe heb geleerd, zijn leugens ... »
 
 
 
 
 

Strife
Strife
Book Nine »