Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Las hijas del frío
Las hijas del frío
 »
 
 
 
 
 

Oorlogskind
Oorlogskind
Oorlogskind is de vijfde thriller over politieagent Patrik Hedström en Erica Falck. Dit keer draait het verhaal om Erica’s moeder: waarom heeft zij al die... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
<p>In Tanumshede heerst grote opwinding. De plaats wordt het decor voor de realitysoap <i>Fucking Tanum</i>. Oud-deelnemers uit series als <i>Big Brother </i... »
 
 
 
 
 

Vrouwen zonder genade
Vrouwen zonder genade
Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdg... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Wanneer Patrik Hedström na langdurig ziekteverlof weer aan het werk gaat, krijgt hij meteen een moordonderzoek toegewezen. Het slachtoffer, Mats Sverin, is ... »
 
 
 
 
 

Engel Aus Eis
Engel Aus Eis
Engel aus Eis »
 
 
 
 
 

Engel aus Eis
Engel aus Eis
4 Cds »
 
 
 
 
 

Predikant (in 2 banden)
Predikant (in 2 banden)
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelij... »
 
 
 
 
 

Sneeuwstorm en amandelgeur
Sneeuwstorm en amandelgeur
Een week voor kerst reist politieagent Martin Molin met zijn nieuwe vriendin naar een eiland voor de Zweedse kust voor een weekend met haar familie. Als ze ... »