Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De kunst van het afscheid nemen
De kunst van het afscheid nemen
Dit is een kunstzinnig verslag van een afscheidsproces, weergegeven in woord en beeld. De rode draad is niet het lijden, maar de liefde, die mensen hoop en t... »
 
 
 
 
 

Er zijn voor jou
Er zijn voor jou
We leven in een tijd dat kinderen en jongeren steeds vaker en vroeger geconfronteerd worden met de dood van iemand die zeer nabij is. En het is zeker niet al... »
 
 
 
 
 

Nu jij er niet meer bent
Nu jij er niet meer bent
Opa sterft oma sterft een vriendje sterft. De dood wacht niet tot kinderen groter zijn en slaat vaak onverwachts en daarom al te genadeloos toe. En dat terwi... »
 
 
 
 
 

Jij bent gekomen om te blijven
Jij bent gekomen om te blijven
Dit is een boek voer troost. Het gaat over de stroming van innerlijk gedeeld leven over verbondenheid die niet te stoppen is en verder een weg zoekt over de ... »
 
 
 
 
 

Wie was, kan nooit vergaan
Wie was, kan nooit vergaan
Clair Vanden Abbeele geniet grote bekendheid als hulpverlener en kunstenares. Door de jaren heen schreef zij troostende pozie die veel mensen diep heeft gera... »
 
 
 
 
 

Meer dan verdriet
Meer dan verdriet
Iemand om wie je gaf is er niet meer. Ben je op zoek naar woorden die uitdrukken wat je voelt? Dit is een lees-en doeboek dat je de (h)erkenning biedt die je... »
 
 
 
 
 

Vrouwenogen
Vrouwenogen
over vrouwzijn, tederheid, vriendschap, liefde en treurnis »