Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
De Toscaanse keuken <p>Een culinaire reis langs Toscane, Umbrië en Le Marche. </p><p></p><p>We kennen Toscane met zijn zonovergoten olijfbomen, geurige cipressen, heerlijke... »
China authentieke recepten en wetenswaardigheden over land en bevolking »
Basic baking Basic baking
Nieuw materiaal voor de liefhebbers van Basic cooking:
meer dan 100 favoriete recepten , vers uit de oven - van marmer- cake tot muffins, van pi... »
Fish Basics Fish Basics
Al wezen vissen? Niet? Dan wordt het tijd voor graten en schelpen! Gerookte zalmforel, roodbaars met pittige mangosaus, in bacon gebakken school,... »
Sweet Basics Hoe maak je ijsbonbons, truffels en petit fours? Wat is het geheim van een echte crème brûlée? Verras en verbaas vrienden en familie met het lekkerste geb... »
Basic Italian Authentieke Italiaanse recepten smakelijk en snel op tafel. Na het succesvolle Basic Cooking een nieuw deel in deze reeks. Tagliatelle al ragú, saltimbocca,... »
De Zuid-Italiaanse keuken <p>Breng de zuiderse zon in uw keuken en op tafel met dit sfeervolle Zuid-Italiaanse kookboek!</p><p></p><p>Zuid-Italië! Alleen de naam al zorgt voor beelde... »