Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

New York
New York
New York, een van de grootste steden ter wereld, is een smeltkroes van culturen. De stad geniet wereldfaam vanwege zijn bijzondere sfeer en de skyline van Ma... »
 
 
 
 
 

Wetenschappers en hun ontdekkingen
Wetenschappers en hun ontdekkingen
In de afgelopen twee eeuwen hebben wetenschappers de wereld veranderd met allerlei ontdekkingen - van piepkleine sub-atomische deeltjes tot de grote en krach... »
 
 
 
 
 

Slavernij
Slavernij
van Afrika naar Amerika »
 
 
 
 
 

De volken van Noord-Amerika voor 1700
De volken van Noord-Amerika voor 1700
In dit boek wordt de gevarieerde geschiedenis en levenswijze verkend van de eerste immigranten die over de Bering-landbrug trokken tot aan de stammen die gec... »
 
 
 
 
 

Sydney
Sydney
Dit boek bekijkt de gebeurtenissen en mensen die de stad vormgaven, naar de gebouwen en naar de manier van leven in de stad. Kleurrijke kaarten en foto's ton... »
 
 
 
 
 

Londen
Londen
Londen Wereldsteden »
 
 
 
 
 

De Kruistochten
De Kruistochten
Tijdens de Middeleeuwen ondernamen westerse christenen tal van militaire expedities om het Heilige Land te bevrijden uit handen van de moslims. De belangrijk... »
 
 
 
 
 

Het Amerikaanse Westen
Het Amerikaanse Westen
Indianen, pioniers en kolonisten »
 
 
 
 
 

Beijing
Beijing
Beijing is een van de grote wereldsteden. Er staan prachtige raadselachtige paleizen uit het verleden die een zekere rust uitstralen, maar ook nieuwe en mode... »