Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Afscheidsbrief
Afscheidsbrief
Marit krijgt een uitnodiging om de verjaardag van Anicke te vieren, haar beste vriendin. Maar hoe kan dat nou? Want Anicke is toch al twee jaar dood... Aarze... »
 
 
 
 
 

Voorbij
Voorbij
Linde is blij dat het schooljaar er eindelijk op zit en ze verheugt zich op de eerste vakantie met haar vriendinnen. Dan hoort ze een verbijsterend bericht: ... »
 
 
 
 
 

Gabbers
Gabbers
Mark heeft het helemaal gehad hij heeft ruzie met zijn beste vriend en school vindt hij niks. Dan ontmoet hij in een supermarkt vier jongens Paddo Speedy Kok... »
 
 
 
 
 

Skeelers
Skeelers
 »
 
 
 
 
 

Shoe Sjanah en de spinnevrouw
Shoe Sjanah en de spinnevrouw
Terwijl ze naast Marieke de Laan van de Oude Spinsters verder afliep, was Susanna zo in gedachten verdiept, dat ze niet in de gaten had hoe bij elk huis dat ... »
 
 
 
 
 

Loservirus
Loservirus
Florian is er inmiddels wel aan gewend dat zijn klasgenoten hem links laten liggen. Ze voelen zich allemaal te goed voor hem sinds ze weten waar hij tegenwoo... »
 
 
 
 
 

Het computervirus
Het computervirus
 »
 
 
 
 
 

Tien keer over een gebroken hart
Tien keer over een gebroken hart
Lekker lezen over liefdesverdriet<br/><br/>Je verkering raakt uit - en daar zit je dan alleen, met een gebroken hart. Wat doe je dan? Zwaar treuren, wraak ne... »