Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Windows 10
Windows 10
Windows 10 is de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat ook op tablets gebruikt kan worden. Windows 10 is de eerste belan... »
 
 
 
 
 

1000 ideale prompts voor werk, thuis en ontspanning
1000 ideale prompts voor werk, thuis en ontspanning
<p>In de wereld waar technologie en kunstmatige intelligentie in een razendsnel tempo evolueren, opent 1000 ideale prompts voor werk, thuis en ontspanning de... »
 
 
 
 
 

Windows 8
Windows 8
Windows 8 bestuurt bureaucomputers, laptops, telefoons en tablets. De bediening van Windows 8 is ingrijpend gewijzigd. U selecteert apps en programma's in he... »
 
 
 
 
 

Het Complete Boek Windows 10
Het Complete Boek Windows 10
Geheel in kleur! Met gratis updateservice! Met de komst van Windows 10 slaat Microsoft meer dan ooit een nieuwe weg in: het besturingssysteem is niet alleen ... »
 
 
 
 
 

Laat Zapier voor je werken!
Laat Zapier voor je werken!
<p>Zapier is een online automatiseringsplatform dat verschillende webapplicaties met elkaar verbindt en automatiseert. Het functioneert als een tussenpersoon... »
 
 
 
 
 

Zo werkt Zoom
Zo werkt Zoom
<p><b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.</b></p><p>In ... »
 
 
 
 
 

De surface-tablet
De surface-tablet
In de strijd om de gunst van de consument heeft Microsoft een eigen tablet ontwikkeld: de Surface. De Surface is een veelzijdige tablet, voorzien van Windows... »
 
 
 
 
 

Windows 7
Windows 7
Sneller dan verwacht heeft Windows Vista een krachtige opvolger: Windows 7. Dit nieuwe besturings-programma van Microsoft is veiliger, stabieler, krachtiger ... »