Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De bende van Venus
De bende van Venus
Erica (16) en de drie andere leden van Team Mortis worden naar Parijs gestuurd. Erica moet infiltreren in de Bende van Venus. Wat hebben deze geheimzinnige t... »
 
 
 
 
 

Het Romeo & Juliet mystery
Het Romeo & Juliet mystery
De wereld van de 16-jarige Erika Storm stort in wanneer haar Italiaanse vriendje Marco grote geheimen blijkt te hebben. In het bezit van drugs en een wapen d... »
 
 
 
 
 

Het dodenspel
Het dodenspel
Twee jongeren vinden de dood in een ondergronds labyrint in Boedapest, Hongarije, wanneer ze gedwongen worden 'Het Dodenspel' te spelen. Ver- schillende expl... »
 
 
 
 
 

De zwarte zon
De zwarte zon
Londen staat op z'n kop wanneer de Amerikaanse tieneractrice Quinn Pillsbury onder vreemde omstandigheden verongelukt. Op haar linkerpols wordt een gruwelijk... »
 
 
 
 
 

Ghost Rockers : leesboek 8 - title TBD
Ghost Rockers : leesboek 8 - title TBD
De drie delen van een mysterieuze, stokoude mal zijn eindelijk teruggevonden. De Ghost Rockers tasten in het duister waar ze de sleutel, die ze met de mal ku... »
 
 
 
 
 

Het zwarte oog
Het zwarte oog
Jonas, gitarist van de ondertussen hyperpopulaire Ghost Rockers, stapt op een dag zomaar uit de band en verdwijnt spoorloos. Een afscheidsbrief is alles wat ... »
 
 
 
 
 

De glibberige kwallenbende
De glibberige kwallenbende
Amsterdam wordt opgeschrikt door een akelige bende! Drie overvallers, verkleed als glibberige blubberkwallen, duiken op uit het niets en hebben intussen meer... »
 
 
 
 
 

Kristalkinderen
Kristalkinderen
In deze jeugdthriller gaan Erika en haar team naar KroatiĆ« voor een simpele opdracht. Maar de missie groeit al snel uit tot een levensgevaarlijk kat-en-muis... »
 
 
 
 
 

Verdronken zielen
Verdronken zielen
<P>De zeventienjarige dochter van een prominent internationaal mediamagnaat verdwijnt spoorloos. Het meisje was naar verluidt lid van een moderne commune, de... »
 
 
 
 
 

Campus 12 : vriendenboek
Campus 12 : vriendenboek
Campus 12 gaat over boksen, zingen en wetenschap. Drie werelden die door de bretellen van de vriendschap worden opgehouden. Vind jij je vrienden ook zo belan... »