Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vakantielief en -leed
Vakantielief en -leed
Renate staat er ,sinds de dood van haar vriend, alleen voor met haar twee kinderen. Sina is zestien en Ciska is elf jaar oud. Ze is haar zus, Erika, erg dank... »
 
 
 
 
 

De lange weg naar vertrouwen
De lange weg naar vertrouwen
Yvette Medina staat na de zoveelste mishandeling van haar vriend Daaf, met een gepakte koffer op straat, omdat ze weet dat ze niet langer bij hem kan blijven... »
 
 
 
 
 

Fulltime tante - grote letter uitgave
Fulltime tante - grote letter uitgave
Amber Bos heeft een prima leven en is vooral heel gelukkig nu ze eindelijk een date heeft met Arjan, de man waar ze al heel lang verliefd op is. Helaas komt ... »
 
 
 
 
 

Schaduwen & chocolademelk
Schaduwen & chocolademelk
Jessica Wagner is zestien jaar oud en heeft een heel fijn leven op de boerderij van haar familie. Ze heeft een eigen paard, goede vrienden en het gaat goed o... »
 
 
 
 
 

Muziek voor Eva
Muziek voor Eva
De bijna vijfentwintigjarige Eva Ros vindt maar één ding belangrijk: haar werk als eventmanager. Ze heeft geen tijd voor een privéleven en mist het ook ni... »
 
 
 
 
 

Een moeilijke start
Een moeilijke start
Na het mislopen van haar relatie zit Tabea Rensenbrink er niet op te wachten weer verliefd te worden. Toch gebeurt het: één blik in de ogen van de vijftien... »
 
 
 
 
 

Buren -grote letter uitgave
Buren -grote letter uitgave
Tijdens de vakantie van haar ouders, besluit Svenja dat ze wel een poosje op haar ouderlijk huis kan passen. Hoofdzakelijk zoekt ze daar de eenzaamheid op om... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe kans
Een nieuwe kans
Nicole is secretaresse bij een vertaalbureau in Utrecht en alleenstaand. Dan ziet ze voor het eerst in zeven jaar haar vroegere schoolvriend Ramon weer. Ze s... »
 
 
 
 
 

Familiebanden
Familiebanden
Hoewel Milène haar relatie met Felix heeft verbroken, is ze er zeker van dat ze nog van hem houdt. Uiteindelijk zal hij toch ook best wel inzien dat zij het... »
 
 
 
 
 

Punt nummer 4
Punt nummer 4
Babette staat, kort voor haar negenendertigste verjaardag, voor een enorme opgave.. Haar ex-vriend, Michiel, is spoorloos verdwenen en heeft een berg schulde... »