Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ongrijpbaar
Ongrijpbaar
`Kan Nick zijn meegenomen door iemand die jullie kennen? De rechercheur kijkt me aan. Ik verstar en voel het bloed uit mijn gezicht wegtrekken. `Natuurlijk ... »
 
 
 
 
 

poef!
poef!
fien en tim zien rook.die komt uit het huis van de heks.de heks maakt soep.fien heeft trek en neemt een hap.'niet doen!' roept tim.maar het is al te laat.poe... »
 
 
 
 
 

Een draak voor Dako
Een draak voor Dako
Dako is jarig! Hij hoopt dat hij een draken-ei krijgt. Want dat krijgen alle kinderen als ze acht jaar worden.Uit het ei komt dan een draak. Die blijft de re... »
 
 
 
 
 

Poef!
Poef!
fien en tim zien rook.die komt uit het huis van de heks.de heks maakt soep.fien heeft trek en neemt een hap'niet doen!' roept tim.maar het is al te laat.poef... »
 
 
 
 
 

Het raadsel rond de Incacode
Het raadsel rond de Incacode
De twaalfjarige Bren reist halsoverkop met zijn oom Waldo naar Peru, het land van de Inca's. Ze moeten op zoek naar de vermiste professor Lingu, die een oud ... »
 
 
 
 
 

Ondenkbaar
Ondenkbaar
Amsterdam Pride, hartje zomer. Drie aanslagen, zesentwintig doden, tientallen gewonden. Ontelbaar veel levens zullen nooit meer hetzelfde zijn. <br/><br/>Een... »
 
 
 
 
 

buuf is boos
buuf is boos
noor en sef gaan met de bal.voor de muur van buur en buuf.maar de bal gaat door het raam van buuf! buuf is boos. wat nu? »
 
 
 
 
 

Ondenkbaar
Ondenkbaar
Amsterdam Pride, hartje zomer. Drie aanslagen, zesentwintig doden, tientallen gewonden. Ontelbaar veel levens zullen nooit meer hetzelfde zijn. Een halfjaar ... »
 
 
 
 
 

SuperStem
SuperStem
 »