Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mijn tweede Van Dale aan tafel
Mijn tweede Van Dale aan tafel
Alleen voor iBooksMijn tweede Van Dale aan tafel Speciaal voor jonge kinderen heeft Van Dale een reeks kinderwoordenboeken ontwikkeld. Woorden worden hierin ... »
 
 
 
 
 

Drie haasjes gaan eten
Drie haasjes gaan eten
Drie haasjes gaan eten - mini-editie!Hét verantwoorde tussendoortje van Kimio… voor een snoepprijsje!Het vrolijke boek over de drie haasjes in een mini-edi... »
 
 
 
 
 

Het is Kerstmis
Het is Kerstmis
Kaj en Lizzie pakken de dozen met kerstspullen uit. Ze ontdekken de houten poppetjes van de kerststal en gaan ermee spelen, terwijl Lizzie erbij vertelt. Ove... »
 
 
 
 
 

Groep 1, om nooit te vergeten!
Groep 1, om nooit te vergeten!
Dit boek gaat over groep 1, het eerste jaar van de basisschool. Ga... »
 
 
 
 
 

Mijn derde Van Dale
Mijn derde Van Dale
Nieuw Mijn derde Van Dale voor kinderen vanaf 6 jaar. Uniek het eerste echte samenleeswoordenboekDit boek draait om woorden met een dubbele betekenis. Door d... »
 
 
 
 
 

Cijferposter 1-10
Cijferposter 1-10
 »
 
 
 
 
 

Circus!
Circus!
Boem-boem-retteketet, het circus gaat beginnen! Het kleine clowntje Bambino kijkt vol bewondering naar al die artiesten: de acrobaten, de olifanten, de clown... »
 
 
 
 
 

Tijn op de fiets
Tijn op de fiets
Tijn gaat met mama op de fiets naar opa en oma. Beer mag mee. Wat is er veel te zien onderweg! Tijn ziet een vrachtwagen. Hij zwaait naar de vrachtwagenchauf... »