Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De meisjeskijker
De meisjeskijker
Meneer Braun heeft zich teruggetrokken op het Caribische eiland Nevis, waar hij het geluk zoekt in de routine van lezen, eten en kijken naar meisjes. Dat kij... »
 
 
 
 
 

Moordcijfers
Moordcijfers
Norbert Hilvoort (ervaren tv-maker) is ingehuurd om het ten dode opgeschreven station TV11 de zoveelste herstart te geven. Hij is gezwicht voor het geld en d... »
 
 
 
 
 

La Paay
La Paay
 »
 
 
 
 
 

MISTER VERONICA
MISTER VERONICA
MR VERONICA is de fascinerende biografie over Rob Out, die van Veronica een imposant mediabedrijf wist te maken.De fascinerende biografie over een populaire ... »
 
 
 
 
 

65 jaar televisie in Nederland
65 jaar televisie in Nederland
"65 Jaar televisie in Nederland" is een compleet overzichtswerk: van de eerste televisie-uitzending in 1951 tot en met de betaaltelevisie anno 2016, van Open... »
 
 
 
 
 

60 jaar Televisie in Nederland
60 jaar Televisie in Nederland
60 Jaar Televisie in Nederland is een compleet overzichtswerk dat tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Gelui... »
 
 
 
 
 

MR TV
MR TV
Waarschijnlijk is er in Nederland niemand die zoveel van televisie weet, als Bert van der Veer HP/De Tijd<br/><br/>In een prikkelende montage van verhalen, ... »
 
 
 
 
 

De Volgende Crisis
De Volgende Crisis
Terwijl het coronavirus zich over de wereld verspreidt misbruikt een eliteclub de angst en chaos om de wereldbevolkingsgroei te bestrijden. De escalerende ac... »
 
 
 
 
 

Mr. tv
Mr. tv
‘Waarschijnlijk is er in Nederland niemand die zoveel van televisie weet, als Bert van der Veer’ – HP/De TijdIn een prikkelende montage van verhalen, besc... »