Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een hele kunst...
Een hele kunst...
Kunst is niet zomaar een paar kloddertjes verf op een doek, wat letters in een boek of losse muzieknoten in een compositie. Arend van Dam en Alex de Wolf heb... »
 
 
 
 
 

In een land hier ver vandaan ...
In een land hier ver vandaan ...
<p><em>In een land hier ver vandaan...</em> bevat vijftig verhalen over plekken die de wereld zo bijzonder maken. Over oude en nieuwe wereldwonderen, zoals d... »
 
 
 
 
 

Lang geleden
Lang geleden
<h2>Everseller van Zilveren Griffel-winnaar Arend van Dam!</h2><p>De Nederlandse geschiedenis bevat veel mooie en spannende verhalen, maar vaak zijn ze te mo... »
 
 
 
 
 

Overal en ergens
Overal en ergens
<p>Nederland is meer dan klompen, kaas en tulpen. <em>Overal en ergens...</em> reist door de twaalf provincies en vertelt over alles wat ons land zo bijzonde... »
 
 
 
 
 

Ik ben al vijf
Ik ben al vijf
 »
 
 
 
 
 

Dat is snel!
Dat is snel!
<h1>Zelf leren lezen met <em>Lang geleden...</em></h1><p>De <em>Lang geleden…</em>-AVI-serie van Arend van Dam en Alex de Wolf is speciaal voor kinderen d... »
 
 
 
 
 

Het raadsel van de Pyramide
Het raadsel van de Pyramide
1804. Geertje Schmidt is twaalf jaar als ze met haar pleegouders naar een soldatenkamp op de hei gaat. Ze moet geld verdienen, maar dat is niet gemakkelijk. ... »
 
 
 
 
 

Complot op het spoor
Complot op het spoor
 »
 
 
 
 
 

Vuur
Vuur
<h3>Meeslepend leesboek van Arend van Dam over vulkanen</h3><p>Hoe gevaarlijk zijn vulkanen? Om deze vraag te beantwoorden dompelde Arend van Dam zich onder ... »
 
 
 
 
 

De schat van Klaas Kompaan
De schat van Klaas Kompaan
<h1>Zelf lezen over een échte piraat met Arend van Dam! </h1><h2>Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 4 - AVI M4</h2><p><em>De schat... »