Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wild
Wild
Op haar zesentwintigste bevindt Cheryl Strayed zich in een diep dal: haar moeder is overleden en ze ligt in scheiding. Ze neemt haar meest impulsieve besliss... »
 
 
 
 
 

Wings
Wings
Laurel woont op het platteland bij haar hippieouders, die haar uit overtuiging zelf onderwijzen. Wanneer ze naar de stad verhuist en daar naar de middelbare ... »
 
 
 
 
 

Illusions
Illusions
Illusions



Laurel (17) is terug op school. Er zijn twee nieuwe studenten: Tamani, de aantrekkelijke schildwacht uit de elfenwereld en Yuki, een... »
 
 
 
 
 

Spells
Spells
<p> </p><p><strong><em>'Een opmerkelijk debuut.'</em> volgens Stephenie Meyer, auteur van de Twilight Saga.</strong></p><p><strong>In dit tweede boek uit d... »
 
 
 
 
 

Destiny
Destiny
Laurel kent nu de waarheid: Yuki is een elf, en dan nog een zeldzame winterelf, de meest krachtige en dodelijke van alle elfen. Klea heeft haar zinnen op... »
 
 
 
 
 

Wings
Wings
Laurel staarde met grote ogen naar de bleke dingen achter haar rug. Ze waren angstaanjagend mooi - te mooi voor woorden. Ze draaide zich weer naar de spiegel... »
 
 
 
 
 

Spells: The Life of Lucie de La Tour Du Pin, Eyewitness to an Era
Spells: The Life of Lucie de La Tour Du Pin, Eyewitness to an Era
The Life of Lucie de La Tour Du Pin, Eyewitness to an Era »
 
 
 
 
 

Elfenkuss
Elfenkuss
Elfenkuss »
 
 
 
 
 

Spells
Spells
Laurel komt voor een indringende en hartverscheurende keuze te staan.Laurel heeft haar ware aard als elf geaccepteerd, maar ze is nog niet meteen bereid om h... »
 
 
 
 
 

Wild
Wild
 »