Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ruiter in de storm
Ruiter in de storm
 »
 
 
 
 
 

Las otras vidas
Las otras vidas
Das Hörbuch zum Sprachen lernen. Ausgewählte Kurzgeschichten. Niveau: A2 fortgeschrittene Anfänger / Wortschatz: 1.200 Wörter »
 
 
 
 
 

El viento de la Luna
El viento de la Luna
El Viento De La Luna/ the Wind of the Moon »
 
 
 
 
 

Sepharad
Sepharad
From one of Spains most celebrated writers comes an extraordinary inspiredbookat once fiction history and memoirthat draws on the Sephardicdiaspora the Holoc... »
 
 
 
 
 

Zonder Blanca
Zonder Blanca
Mario López, een jonge bouwkundig tekenaar, werkzaam in een provinciestad, laat zich nooit verleiden tot een borrel na het werk met zijn collega’s. Hij le... »
 
 
 
 
 

Volle maan
Volle maan
In een ZuidSpaans provinciestadje wordt Ftima een meisje van negen jaar op gruwelijke wijze vermoord. De inspecteur die belast is met het onderzoek beschouwt... »
 
 
 
 
 

Winter in Lissabon
Winter in Lissabon
Santiago Biralbo, pianist, speelt in een jazzclub in San Sebastián. Als de verteller hem twee jaar later tegenkomt in Madrid, leeft hij onder een anderenaam... »
 
 
 
 
 

Manolo Valdes
Manolo Valdes
Artist's Portfolio »
 
 
 
 
 

Alles wat solide was
Alles wat solide was
In dit gepassioneerde essay doet Molina concrete voorstellen om uit de huidige economische crisis te komen, waardoor je direct je handen uit de mouwen zou wi... »
 
 
 
 
 

Carlota Fainberg
Carlota Fainberg
Carlota Fainberg »