Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het boek van Bod Pa
Het boek van Bod Pa
Perregrin heeft zijn been gebroken, en dat wil maar niet genezen. Ten einde raad ontbiedt zijn rijke vader een oude vriend: de sjamaan Bod Pa. Bod Pa blijkt ... »
 
 
 
 
 

Padjelanta
Padjelanta
 »
 
 
 
 
 

Geen overlevenden
Geen overlevenden
1. Ruth Rendell - Toen viel het doek2. Cecil Scott Forester - Tussen acht en acht3. Anton Quintana - Gewapend »
 
 
 
 
 

De Bavianenkoning
De Bavianenkoning
De Bavianenkoning 1 De aard van het beestDe Bavianenkoning 2 Het hart van de jagerDe Bavianenkoning 3 Het vuur van de zwerverDe Bavianenkoning 4 De wet van d... »
 
 
 
 
 

25 Avonturen
25 Avonturen
Al die geweldige avonturen van Quintana, zijn we er niet allemaal mee opgegroeid?De ijzeren harp,Op reis,De opdracht,De koperen handschoen,Een greep uit de b... »
 
 
 
 
 

Als de dood nadert
Als de dood nadert
Anton Quintana: GewapendAnton Quintana: LanghaarAlfred Guthrie: BergmedicijnDorothy M Johnson: Een man die paard werd genoemdJohn Prebble: De provocatieLois ... »
 
 
 
 
 

Duel in de diepte
Duel in de diepte
 »
 
 
 
 
 

Eltjo Herder leest
Eltjo Herder leest
Ontdek zelf hoeveel vreugde en noodlottigheid er tussen hemel en aarde is! En dit is maar een klein voorbeeld, er is méér...Het wachten,De Zweedse lucifer,... »
 
 
 
 
 

Het boek van Bodpa
Het boek van Bodpa
1. Een ruiter uit het noorden2. Raaf op mijn schouder, wolf aan mijn knie3. Je mag best een beetje blij zijn, we leven nog4. Een aardappelkabouter5. Pelgrim ... »