Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Toevluchtsoord
Toevluchtsoord
Het Adirondackgebergte, in de staat New York: een prachtige omgeving en een geliefde vakantielocatie.De blokhut is al jaren een toevluchtsoord voor de vriend... »
 
 
 
 
 

Zwarte muren
Zwarte muren
Stel je een glijbaan voor die geen glijbaan is. Stel je een auto-ongeluk voor met vergaande en bovennatuurlijke gevolgen. Een liefdesrelatie met een bloederi... »
 
 
 
 
 

De kerstboom
De kerstboom
In 'De kerstboom' volgen we het wel en wee van een gezin gedurende de seizoenen van het leven, bezien door wel heel onwaarschijnlijke ogen. Dit unieke persp... »
 
 
 
 
 

Toevluchtsoord
Toevluchtsoord
Het Adirondackgebergte, in de staat New York: een prachtige omgeving en een geliefdevakantielocatie.De blokhut is al jaren een toevluchtsoord voor de vriende... »
 
 
 
 
 

Een bloedovergoten dageraad
Een bloedovergoten dageraad
Ondoden. Spinnen. Een bungalow in de mist, bloedsporen die niet kunnen verdwijnen, meisjes in rode jassen en een dageraad, een bloedovergoten dageraad waar e... »
 
 
 
 
 

Ronny en het grote spinnenweb
Ronny en het grote spinnenweb
Ronny is een kleine spin. Een gewone spin. Alleen is hij kleiner dan zijn soortgenoten. Daarom wordt hij wel eens gepest. Omdat hem dat verdrietig maakt en b... »
 
 
 
 
 

Zwarte muren
Zwarte muren
"Kijk toch eens naar deze muren,' zei de oude zwerver, terwijl hij met ontzag omhoog staarde. De zwarte muren waren in zijn droom oneindig en leken regelrech... »
 
 
 
 
 

Een flinterdunne reflectie
Een flinterdunne reflectie
Een flinterdunne reflectie is een unieke samenwerking van schrijver Anthonie Holslag (1972) met kunstenares Marion van Delst (1959).Holslag schreef poëzie,... »
 
 
 
 
 

Het Monster van de Sloterplas
Het Monster van de Sloterplas
De Sloterplas ligt in het hart van Amsterdam Nieuw-West. En Nieuw-West heeft de plas in zijn hart gesloten. Hoewel relatief jong, is het kunstmatige meer omg... »