Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Spik wil weg
Spik wil weg
Ruim op eet je bord leeg maak je niet vies... Spik heeft genoeg van het gezeur van mam. Ze besluit weg te lopen. Spek gaat met haar mee. In het begin hebben ... »
 
 
 
 
 

Snel of traag?
Snel of traag?
Wie kan snel lopen, zwemmen of vliegen? Wie doet het liever kalm aan?<br/>Zijn er dieren die nooit van hun plek komen? Was een dino snel of traag?<br/>Spik i... »
 
 
 
 
 

Het spook van de vuurtoren
Het spook van de vuurtoren
Dik tegen haar zin is Amber verhuisd van de stad naar het kustdorp Zandplaat. Haar moeder heeft er een oude vuurtoren gekocht en wil daar een museum van make... »
 
 
 
 
 

Aan de rand van de stilte
Aan de rand van de stilte
Parijs, 1843. De aanstormende musicus Patrice is de zoon van een klarinetbouwer. Een ontmoeting met Adolphe Sax, uitvinder van de saxofoon, zet zijn leven op... »
 
 
 
 
 

Van bij ons
Van bij ons
Van de zeemeermin uit Zeeland tot een spookhuis in Friesland, een hoofdloze juffrouw in Limburg tot de witte wieven uit Gelderland: dit boek bundelt de moois... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek E4
Plusleesboek E4
Plusleesboeken zijn bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die niet van te makkelijk houden! Lees alles over de coolste onderwerpen, op je eigen niveau. »
 
 
 
 
 

De grote beddentest
De grote beddentest
Ellis krijgt een nieuwe slaapkamer. Ze weet niet wat ze moet kiezen. Samen met haar vriendin Naïma verstopt ze zich in een meubelwinkel om 's nachts alle be... »
 
 
 
 
 

De villa in de duinen
De villa in de duinen
De Z.E.S-serie is een reeks met zes spannende verhalen over zes kinderen. Ze wonen allemaal in het kleine kustplaatsje Zandplaat. Het lijkt een lief toeriste... »
 
 
 
 
 

Een geheim achter glas
Een geheim achter glas
Lars houdt een slaapfeestje voor zijn verjaardag. Samen met Daan, Amber, Gina, Izmet en Margot mag hij een nachtje blijven slapen in een bungalow op het vaka... »