Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mijn broertje is bijzonder
Mijn broertje is bijzonder
Thijs, de broer van Lise, ziet er heel gewoon uit.Hij is slim, eerlijk en grappig. Maar soms heeft hij het lastig.Als Thijs onrustig is of dingen niet goed b... »
 
 
 
 
 

De kleine grote kameleon
De kleine grote kameleon
Kleine kameleon weet eindelijk wat hij wil. Hij wil de grootste en de sterkste kameleon van de hele wereld zijn. Hij wil dit om papa en mama plezier te doen,... »
 
 
 
 
 

Kleine Woelmuis
Kleine Woelmuis
Kleine Woelmuis is net geboren, maar hij is ziek. Na een paar daagjes ademt hij niet meer. De andere dieren brengen kleine Woelmuis in een mandje naar zee om... »
 
 
 
 
 

Ik ga je missen, juf
Ik ga je missen, juf
Het is de laatste schooldag en straks begint de vakantie. In de holle boom van juf Hermelijn lijkt iedereen blij, behalve Bever. Hij gaat zijn juf vooral hee... »
 
 
 
 
 

Samen naar school
Samen naar school
Een bemoedigend verhaal over hoe spannend (en hoe leuk) de eerste schooldag kan zijn. Voor iedereen vanaf 4 jaar.Wasbeer neemt een hap van zijn boterham. Als... »
 
 
 
 
 

Ik heb gelijk
Ik heb gelijk
Een herkenbaar boek over hoe iemand die heel anders is dan jij toch je vriend kan zijn. Voor iedereen (snel of traag) vanaf 4 jaar.Konijn en Schildpad hebben... »
 
 
 
 
 

Kijk eens wat ik kan!
Kijk eens wat ik kan!
Een warm prentenboek dat laat zien dat echte vrienden van je houden om wie je bent, niet om wat je kunt. Voor waaghalzen vanaf 4 jaar.Aap en zijn vrienden kl... »
 
 
 
 
 

Stop
Stop
Een gevoelig prentenboek over vriendschap, grenzen aangeven en verzoening. Voor iedereen vanaf 5 jaar. Voor de grap pakt Haas de bal van Egel af en gooit hem... »