Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dag Jules popje 25 cm
Dag Jules popje 25 cm
Jules is het beste vriendje van kindjes die pas naar school gaan. Dit knuffelzachte popje is gekleed in Jules' herkenbare outfit: zijn gebreide oranje trui, ... »
 
 
 
 
 

Dikke makkers
Dikke makkers
Emma woont in een ver, warm land. Pim woont daar ook. Maar op een dag moet Emma weg. 'Blijf je bij me?', vraagt Emma. 'Dat doe ik', zegt Pim. Maar of dat luk... »
 
 
 
 
 

Jules op de fiets
Jules op de fiets
Jules heeft een nieuwe fiets gekregen. Mama leert hem voorzichtig te zijn in het verkeer. Maar kijkt ze zelf wel goed uit?
 »
 
 
 
 
 

Berre vindt een papiertje
Berre vindt een papiertje
Berre Vindt Een Papiertje »
 
 
 
 
 

Jules in de dierentuin
Jules in de dierentuin
Jules houdt van dieren. In de dierentuin ontdekt hij leeuwen, ijsberen, flamingo's, pinguins, giraffen, krokodillen en apen. Elk dier heeft zijn eigen gekke ... »
 
 
 
 
 

Dag Jules!
Dag Jules!
Jules wil heel veel eten. Hij neemt een boterham en belegt die met kaas, ham, choco, jam en groentesla. Maar is dat lekker, denk je? »
 
 
 
 
 

Berre gaat op berenkamp
Berre gaat op berenkamp
Berre gaat op berenkamp. Hij pakt zijn rugzak in. Fleur stopt er stiekem een knuffel bij. Berre voelt zich eenzaam op de bus. De eerste dag smaakt het eten h... »
 
 
 
 
 

Puzzelen met Jules
Puzzelen met Jules
Puzzelen Met Jules Viert Feest »
 
 
 
 
 

Jules aan zee
Jules aan zee
Het gezin van Jules is een dagje aan zee. Jules en Marie hebben plezier in een rubberbootje. Maar dan komt er een meeuw aanvliegen... »