Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Luun van de maan
Luun van de maan
Integrale weergave van het boek. - Alleen te gebruiken in combinatie met het gelijknamige boek. - Voorgelezen op AVI M3. - Met toelichting aan de binnenkant ... »
 
 
 
 
 

Pony Puk & Pien wil een pony
Pony Puk & Pien wil een pony
Pony PuckFloor verveelt zich, want ze heeft geen vrienden. Aan de andere kant van de heg staat een grappige pony: pony Puck. Floor kruipt onder de heg door. ... »
 
 
 
 
 

2Hv
2Hv
Nederlands voor de basisvorming »
 
 
 
 
 

Ik reis de wereld rond
Ik reis de wereld rond
Vliegtuigen, treinen en auto’s kent elk kind wel, maar er zijn nog zo veel meer manieren om te reizen. Hoe bereik je bijvoorbeeld het topje van een hoge be... »
 
 
 
 
 

Mijn leukste leesboek
Mijn leukste leesboek
Meer dan 100 pagina's leren lezen-plezier!Dik boek op laag leesniveauVrolijk en afwisselendGeweldig cadeau voor kinderen die net kunnen lezenAls je kind net ... »
 
 
 
 
 

Geo geordend
Geo geordend
 »
 
 
 
 
 

Het schip van Luun
Het schip van Luun
Nik mist zijn vriend Luun van de maan. Daarom maakt hij een vlieger met de tekst `kom luun' en laat die 's avonds op. Niet lang daarna landt er een ruimtevoe... »
 
 
 
 
 

kan dat wel juf mel?
kan dat wel juf mel?
In de nieuwe Kluitman-­serie lees lees lees kunnen kinderen na drie weken leesonderwijs al hun eerste boek lezen. Vaak is AVI Start dan nog te lastig, maar ... »
 
 
 
 
 

Mijn dikste leesboek!
Mijn dikste leesboek!
Mijn dikste leesboekMijn dikste leesboek is een verzameling van zeven boeken voor jonge lezers. De boeken bevatten vrolijke, herkenbare verhalen over onderwe... »