Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blinde godin
Blinde godin
Blinde Godin »
 
 
 
 
 

Dode joker
Dode joker
Politieinspecteur Hanne Wilhelmsen gelooft niet dat advocaatgeneraal Halvorsrud zelf iets met de moord op zijn vrouw te maken heeft hoewel hij alle schijn te... »
 
 
 
 
 

Je verdiende loon
Je verdiende loon
Inspecteur Yngvar Stub maakt jacht op een gewelddadige kinderontvoerder en kiest voor een onconventionele aanpak. Hij weet psychologe Inger Johanne Vik die o... »
 
 
 
 
 

Zonder echo
Zonder echo
Zonder echo »
 
 
 
 
 

Wees niet bang
Wees niet bang
December 2008. In Bergen wordt het levenloze lichaam gevonden van de populaire bisschop Eva Karin Lynsgaard. Inspecteur Yngvar Stubø leidt het onderzoek naa... »
 
 
 
 
 

Hoogtelijn
Hoogtelijn
Tijdens een zware sneeuwstorm ontspoort een trein bij het hoogstgelegen station in Noorwegen. De passagiers moeten noodgedwongen een onderkomen zoeken in Fin... »
 
 
 
 
 

Hartslag
Hartslag
Een ICD, een implanteerbare cardioverter defibrillator, is een slimmepacemaker die jaarlijks bij miljoenen mensen wordt geïmplanteerd enwaarmee levens gered... »
 
 
 
 
 

Hittegolf
Hittegolf
 »
 
 
 
 
 

Dode joker
Dode joker
De vrouw van advocaat-generaal Halvorsrud is vermoord. Inspecteur Hanne Wilhelmsen gelooft niet dat Halvorsrud er zelf bij betrokken is, hoewel hij alle schi... »