Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Halsoverkop
Halsoverkop
Sara leidt een rustig leventje. Ze is huismeester in Villa Volta, een woongroep van oudere lesbos, heeft daarnaast een leuke baan in het Filmhuis en is geluk... »
 
 
 
 
 

Pitty naar college
Pitty naar college
'Pitty naar college' is een meesterlijke persiflage en het intrigerende vervolg op de Pitty-serie van Enid Blyton. In deze boekjes ging de jonge en brave Pit... »
 
 
 
 
 

De tangosalon
De tangosalon
Een undercover journaliste, een speeddatende dierenartsassistente, een blinde museumbezoekster, een tangominnende fotografe en het meisje van de slagerij: zo... »
 
 
 
 
 

Artemis op jacht
Artemis op jacht
In dit vervolg op 'Pitty naar college' begint Artemis, liefhebster van argeloze eerstejaars, poëzie en port, aan haar vierde collegejaar op het En... »
 
 
 
 
 

Onafwendbaar
Onafwendbaar
Eigenlijk heeft privé-detective Lilian de Bruin niet veel zin in haar nieuwe klus, het opsporen van belastend materiaal waarmee een veelbelovende politicus ... »
 
 
 
 
 

De tangosalon en andere verhalen over vrouwenliefde
De tangosalon en andere verhalen over vrouwenliefde
Een undercover journaliste, een speeddatende dierenartsassistente, een blinde museumbezoekster, een fotografe en het meisje van de slagerij: zo'n bont gezel... »
 
 
 
 
 

Villa Volta
Villa Volta
Het zit Sara niet mee. Ze is voortijdig gestopt met haar opleiding, wordt voortdurend lastig gevallen door haar vervelende ex en heeft geen cent te makken. M... »