Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lachen in de regen
Lachen in de regen
Een bundel verhalen die troost geven, een hart onder de riem steken of een spiegel voorhouden. Om voor jezelf te lezen of vóór te lezen.Deze bundel bevat 8... »
 
 
 
 
 

Mijn armen om je heen
Mijn armen om je heen
<p>‘Mijn armen om je heen’ door André F. Troost is een bundel met gedichten, vrije verzen en liedteksten voor moeilijke en lichte periodes. De verzen zi... »
 
 
 
 
 

Als een ster is Hij verschenen
Als een ster is Hij verschenen
Als een ster is Hij verschenen van André F. Troost biedt een bundeling van recent geschreven teksten voor de tijd van advent en kerst, voor jong en oud. Kor... »
 
 
 
 
 

Overnodig
Overnodig
Tientallen liederen uit het Liedboek voor de kerken warden niet opgenomen in het Liedboek - zingen en bidden in huis en kerk. Vaak om begrijpelijke redenen, ... »
 
 
 
 
 

Met vallen en opstaan (POD) (Def)
Met vallen en opstaan (POD) (Def)
<p>In zijn jarenlange loopbaan als gemeentepredikant deed ds. A.F. Troost vele indrukken op die hem tot nadenken stemden. De ene keer dankzij een bijzondere ... »
 
 
 
 
 

Dan adem ik
Dan adem ik
Als een ademtocht gingen ze voorbij: de veertig jaren waarin dr. André F. Troost als pastor bijdragen schreef voor (onder andere) het magazine Elisabeth. De... »
 
 
 
 
 

Kom tot rust
Kom tot rust
André F. Troost gaat aan de hand van Hebreeën op zoek naar wat werkelijke waarde heeft. Het bijbelboek biedt een medicijn tegen de verveling en de keuzestr... »
 
 
 
 
 

Wijn bij het water
Wijn bij het water
Dat we van tijd tot tijd water bij de wijn moeten doen, dat weten we maar al te goed. Zonder compromissen komt een mens niet door het leven.Dat je ook af en ... »
 
 
 
 
 

Prijs je gelukkig
Prijs je gelukkig
Prijs je gelukkig van predikant en publicist André F. Troost gaat over alles wat de auteur door eigen levenservaring én in oude en eigentijdse teksten ont... »