Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het groene kippenboek
Het groene kippenboek
Een vleugje buitenleven in de stad, tevreden getok in je tuin, elke ochtend een paar verse eieren om op te rapen en de mogelijkheid om (klein)kinderen vertro... »
 
 
 
 
 

Eten
Eten
100 favoriete recepten van Alma Huisken »
 
 
 
 
 

La Rive - de smaak van het Amstel
La Rive - de smaak van het Amstel
In La Rive de smaak van het Amstel geeft chef Edwin Kats alle geheimen van zijn kookkunst prijs. Vanuit een doorgedreven passie voor het product brengt hij e... »
 
 
 
 
 

La Rive
La Rive
de smaak van het Amstel »
 
 
 
 
 

La Rive
La Rive
The Amstel Intercontinental Hotel has been the best known and most prestigioushotel of the Netherlands. One of the reasons why so many guests from all overth... »
 
 
 
 
 

Vom Lande
Vom Lande
Mein Biogarten rund ums Jahr. Mit 80 jahreszeitlichen Rezepten »
 
 
 
 
 

De aardappel
De aardappel
alles over de pieper : met vele recepten »
 
 
 
 
 

Met mest en vork
Met mest en vork
Is Met mest en vork een kookboek? Beslist, dankzij 125 beproefde seizoensrecepten waarvan vele vegetarisch. Aanschuiven en mee-eten!<br/><br/>Is Met mest en ... »
 
 
 
 
 

Met mest en vork
Met mest en vork
Is Met mest en vork een kookboek? Beslist, dankzij 125 beproefde seizoensrecepten waarvan vele vegetarisch. Aanschuiven en mee-eten!Is Met mest en vork een n... »
 
 
 
 
 

Van het land
Van het land
Van het land is een amusante en soms ontroerende ode aan alles wat ons voedt, van onze band met de aarde tot de oogst van het land. Alma Huisken beschrijft h... »