Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In liefdevolle herinnering
In liefdevolle herinnering
Welkom bij dit bijzondere dagboek – een vriendelijke metgezel op jouw reis van rouwverwerking. Hier draait het niet om perfecte zinnen of formele gedachten... »
 
 
 
 
 

S.O.S. Verhuizen
S.O.S. Verhuizen
Stap in de wereld van verhuizingen met dit handboek, speciaal ontworpen voor avontuurlijke kinderen die hun leven een nieuwe wending gaan geven. Dit boek is ... »
 
 
 
 
 

Jij Bent Bijzonder
Jij Bent Bijzonder
Ben jij op zoek naar een fijn boek dat kinderen ondersteunt tijdens de uitdagende periode van de echtscheiding van hun ouders? Maak kennis met dit boek dat s... »
 
 
 
 
 

Efficiënt Leven
Efficiënt Leven
Verlang je naar een gebalanceerd leven waarin werk en privé op een harmonieuze manier samenkomen? Ontdek de geheimen van effectief time-management met deze ... »
 
 
 
 
 

Milieuhelden in Actie
Milieuhelden in Actie
Dit boeiende boek neemt jonge lezers mee op een opwindende ontdekkingsreis door de wereld van duurzaamheid en milieubewustzijn.In elk hoofdstuk gaan we diepe... »
 
 
 
 
 

Stap Uit De Stress
Stap Uit De Stress
In "Stap uit de stress" vind je een verzameling krachtige affirmaties die speciaal zijn ontworpen om je te ondersteunen bij het verlichten van stress en het ... »
 
 
 
 
 

Migraine Dagboek
Migraine Dagboek
Migraine is een complexe en slopende aandoening die de levens van miljoenen mensen wereldwijd beïnvloedt. Het gaat verder dan eenvoudige hoofdpijn, met symp... »
 
 
 
 
 

Glimlachend naar Zelfvertrouwen - Dagboek
Glimlachend naar Zelfvertrouwen - Dagboek
Stap in de wereld van Glimlachend Naar Zelfvertrouwen, een inspirerend en interactief dagboek voor kinderen dat hen helpt om hun innerlijke kracht te ontdekk... »
 
 
 
 
 

Bingewatch Dagboek
Bingewatch Dagboek
Duik dieper in de wereld van films en series met dit onmisbare dagboek voor elke streamingliefhebber. Met ruimte voor 50 beoordelingen, kun je jouw unieke ki... »
 
 
 
 
 

Dagboek
Dagboek
Stel je voor dat je elke dag kunt beginnen met een gevoel van dankbaarheid en positiviteit, ongeacht de uitdagingen die voor je liggen. Ons Invuldagboek voor... »