Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gevaarlijk spel
Gevaarlijk spel
Sawyer heeft er nog steeds moeite mee dat Ashton en Beau een verhouding hebben. Maar dat verandert op slag als Ashtons nicht Lana terugkeert in de stad, comp... »
 
 
 
 
 

Bijna verliefd
Bijna verliefd
'Haar beste boek tot nu toe.' - <i>Amazon.com</i>Ze is nog maar negentien. Ze is de dochter van zijn stiefvader. Ze is jong, onervaren en heeft drie jaar lan... »
 
 
 
 
 

Perfecte zomer
Perfecte zomer
<b>Romantiek in combinatie met heerlijke, expliciete seksscènes de bij talloze vrouwen een gevoelige snaar raken.</b>Abbi Glines is in de VS al jarenlang ee... »
 
 
 
 
 

Fallen Too Far
Fallen Too Far
 »
 
 
 
 
 

Nooit verliefd
Nooit verliefd
<b><i>`Ik hou van Rush! Wat een heerlijk boek. Goodreads.com</i></b>Rush hield een geheim voor haar verborgen dat haar hele wereld verwoestte, haar hele lev... »
 
 
 
 
 

Bijna verliefd
Bijna verliefd
<b>'Abbi Glines, you rock!' - <i>Goodreads.com</i></b><b>`Haar beste boek tot nu toe. <i>Amazon.com</i></b>Ze is nog maar negentien. Ze is de dochter van zi... »
 
 
 
 
 

Schijnbaar perfect
Schijnbaar perfect
<b>'De boeken van Abbi Glines worden steeds verslavender! - <i>Goodreads.com</i><br/><br/><br/>Woods had zijn hele leven al uitgestippeld. Opklimmen binnen h... »
 
 
 
 
 

Soms voor altijd
Soms voor altijd
Eva en Cage wonen samen in Sea Breeze. Alabama.Op een dag krijgt Cage een honkbalstudiebeurs aangeboden. Maar er zit een addertje onder het gras...De beurs i... »
 
 
 
 
 

Nooit verliefd
Nooit verliefd
 »
 
 
 
 
 

Alleen voor nu
Alleen voor nu
<b>Nieuw deel inde populaire <i>Sea Breeze</i>-serie!<br/><br/>Een onuitputtelijke aantrekkingskracht bereikt zijn kookpunt</b><br/><br/>Preston is geen goed... »