Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hier beneden is het niet
Hier beneden is het niet
Eeuwenlang hebben christenen geloofd dat onze bestemming in de hemel is. De aarde was slechts een plek van voorbereiding. Is dat hemelgeloof niet een ontsnap... »
 
 
 
 
 

Sola Gratia
Sola Gratia
Deze bundel bevat artikelen over kernthemas van de vroege Reformatie geschreven door een brede kring van deskundigen. Het eerste deel wordt geopend met een b... »
 
 
 
 
 

Te veel gevraagd?
Te veel gevraagd?
Israel in het christelijk denken »
 
 
 
 
 

Waarom?
Waarom?
 »
 
 
 
 
 

Een lichtkring om het kruis
Een lichtkring om het kruis
Waarom is de wereld zo vol van lijden? Waarom doen mensen zo veel kwaad? Hoe heeft dit ooit kunnen beginnen? Wat is de mens? Heeft de mens een vrije wil?<br/... »
 
 
 
 
 

Van Kant tot Kuitert en verder
Van Kant tot Kuitert en verder
Derde herziene druk van deze ‘who is who’ van de theologie. Uitgebreid met o.a. een aantal jonge Amerikanen en voorzien van een nieuwe inleiding over de vr... »
 
 
 
 
 

Van Kant tot Kuitert
Van Kant tot Kuitert
Dit boek biedt een kennismaking met spraakmakende christelijke theologen uit de laatste twee eeuwen. Het is bestemd voor lezers die ge eresseerd zijn in theo... »
 
 
 
 
 

Jezus Kurios
Jezus Kurios
<p>'God is niet gekomen om de wereld moreel te verbeteren, maar om die te dragen.'Deze gedachte van kerkvader Athanasius loopt als rode draad door het boek <... »