Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Strijders voor de waarheid
Strijders voor de waarheid
In het vijfde deel van deze serie gaat het met name over de hervorming in Engeland Frankrijk en Nederland. Er wordt verteld over hagenpreken Hugenoten en de ... »
 
 
 
 
 

Op een strobaal
Op een strobaal
Zaterdag 31 januari 1953. De wind buldert om het huis. Dineke en haar broer Leen brengen een pannetje soep naar opa, maar ze worden bijna van de weg geblazen... »
 
 
 
 
 

Tasjesdief in New York
Tasjesdief in New York
De moeder van Ben is gestorven. Zijn vader raakt aan de drank en stuurt hem het huis uit. Ben sluit zich aan bij een jeugdbende. In een tasje dat hij steelt ... »
 
 
 
 
 

Prummeltjes kerstfeest
Prummeltjes kerstfeest
Het is bijna kerst. Prummeltje de voddenman blijft binnen met zijn kar omdat er sneeuw ligt. Voor het pakhuis houden Jaap en Kees een sneeuwballengevecht. Al... »
 
 
 
 
 

Alles anders
Alles anders
Jeannine woont voor korte tijd, samen met haar jongerebroertje, ergens anders. Ze komt bij opa en oma op deboerderij, wat niet gemakkelijk voor haar is. De m... »
 
 
 
 
 

Over pelgrims en puriteinen
Over pelgrims en puriteinen
In het zesde deel van deze serie gaat het met name over de geschiedenis van de kerk in de 17e eeuw in Engeland Schotland en Amerika. Er wordt verteld over he... »
 
 
 
 
 

Prummeltje op de markt
Prummeltje op de markt
Vandaag is het markt. Prummeltje gaat een lekkere tros bananen kopen bij Karel de groenteman. Maar oei wat ziet die man bleek Prummeltje zegt dat hij maar sn... »
 
 
 
 
 

Prummeltje helpt vangen
Prummeltje helpt vangen
Prummeltje zit in zijn luie stoel de krant te lezen.Opeens hoort hij gerammel aan de pakhuisdeuren.De moeder van joop staat voor de deur.Huilend vraagt ze of... »