Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bij heldere hemel
Bij heldere hemel
Adrian Verbree
Bij heldere hemel
nieuwe lichtflitsen
Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.
Korte verhalen, opvallende geschiedenissen, pittige anekdotes.... »
 
 
 
 
 

Eclips
Eclips
Adrian Verbree had enkele jaren geleden een volledige burn-out. <br/>In dit boek vertelt Verbree op zijn bijzondere en persoonlijke wijze zijn geschiedenis. ... »
 
 
 
 
 

Over dopen
Over dopen
Verbree richt zich in deze helder geschreven bijbelstudie over dopen op voorstanders van de kinderdoop en op aanhangers van de geloofsdoop. Wie niet wil verd... »
 
 
 
 
 

Floors gouden vingers
Floors gouden vingers
Een stadswijk die onveilig wordt gemaakt door een jeugdbende dat is tegenwoordig niets bijzonders meer. Een jongen met gouden vingers dat is wel bijzonder. H... »
 
 
 
 
 

Judith en de eilanddieven
Judith en de eilanddieven
Judith is elf jaar en woont in Harlingen. Ze houdt erg veel van Terschelling en heet een bloedhekel aan rekenen en spellen. Wanneer ze op een middag spijbelt... »
 
 
 
 
 

Ezechiel
Ezechiel
Deze bijbelstudie behandelt in grote lijnen het boek Ezechil de profetische woorden en visioenen die Ezechil heeft geschreven in Babel. De auteur laat zien d... »
 
 
 
 
 

Prediker in beeld
Prediker in beeld
De bijbelse wijsheidsliteratuur komt in Prediker in beeld verrassend naar voren. Sterke teksten van Adrian Verbree, ontdekkende cartoons van Christian Zomer. »
 
 
 
 
 

Jibbe wil naar de tandarts
Jibbe wil naar de tandarts
Jibbe is zes. Hij heeft één grote wens, Jibbe wil graag naar de tandarts. Zijn ouders, Wally en Bonnie, vinden alles goed wat hun Jibbe wil. Maar naar de t... »
 
 
 
 
 

EST
EST
Om bij te komen van de ziekte van Pfeiffer trekt kunstgeschiedenisstudent en nauwelijks gelovende Harmen zich terug in een plattelandsdorp op een flatje van ... »
 
 
 
 
 

LieveHeersbeesten
LieveHeersbeesten
Laat je door Verbree meenemen naar de bijbelse Zoo. Welk dier komt het meest voor in de Bijbel? Wat is er mis met de mus van Psalm 84? Kun je hagedissen echt... »