Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Segel aus Stein
Segel aus Stein
Der sechste Fall für Erik Winter »
 
 
 
 
 

Der Himmel auf Erden
Der Himmel auf Erden
Der fünfte Fall für Erik Winter »
 
 
 
 
 

Kamer nr. 10
Kamer nr. 10
Erik Winter ondergaat een midlifecrisis. Hij werkt al twintig jaar bij de politie, maar waar dient het allemaal toe? En hoe ziet zijn toekomst eruit? Dan wor... »
 
 
 
 
 

Nog niet dood
Nog niet dood
Het is herfst in Göteborg. Een aantal mannen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, zijn het slachtoffer van een reeks incidenten. De auto van... »
 
 
 
 
 

De hemel is een plek op aarde
De hemel is een plek op aarde
<em>De hemel is een plek op aarde</em> is de vijfde thriller van Åke Edwardson met hoofdinspecteur Erik Winter in de hoofdrol. Met deze thriller won hij voo... »
 
 
 
 
 

Een vlucht vooruit
Een vlucht vooruit
Een week voordat in Zweden het midzomerfeest zal worden gevierd, worden in een voorstad van Göteborg twee Koerdische immigranten en een Nigeriaanse buurtwin... »
 
 
 
 
 

Een vreemd gezicht
Een vreemd gezicht
Het zijn onrustige tijden voor Erik Winter, hoofdinspecteur in Göteborg. Hij wordt binnenkort veertig, zijn vader is zojuist overleden en zijn vriendin Ange... »
 
 
 
 
 

De laatste winter
De laatste winter
<strong>Twee vrouwen zijn op identieke wijze vermoord in hun slaapkamers. Is er een verband met de dode man die door Erik Winter op het strand wordt gevonden... »
 
 
 
 
 

Allen die gestorven zijn
Allen die gestorven zijn
Het is midzomer in Göteborg en het is nog nooit zo zinderend heet geweest in de stad. Iedereen is rusteloos, mensen wachten ongeduldig op de schemering en d... »
 
 
 
 
 

Dans met een engel
Dans met een engel
In een hotelkamer in Londen wordt het verminkte lichaam van een Zweedse puber gevonden. Hoofdinspecteur Erik Winter vliegt naar Engeland om de moord op zijn ... »