Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

Missy Nina
Missy Nina
Hoi allemaal!
Ik zou het super leuk vinden als jullie even een berichtje achter laten op mijn pagina en iedereen is welkom om mij toe te voegen aan vrienden.
Ik ben de schrijfster van nieuwe Fantasy/Thriller "De verborgen geheimen van Lakeside" die verkrijgbaar is op boekscout.nl (onder fantasy) En ik ben super blij met de super goede reacties van de lezers! Dus mochten jullie mijn boek ook gelezen hebben, laat dan even een berichtje achter! Want ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn boek vinden!

Liefs,
Nina (aka Sabina Stepanovic)

http://boekscout.nl/shop/_.aspx/De_verborgen_geheimen_van_Lakeside?bookId=5611


7 Januari 2016, 15:45:02
Honra Reedijk
Honra Reedijk
Ik lees nu De Amerikaanse prinses van Annejet van der Zijl
Prachtig tot zo ver ik het gelezen heb.

5 Januari 2016, 23:35:57
Ronald van Ham
Ronald van Ham
Het derde deel in de Vier Vrienden Serie is verschenen: "Vier vrienden en het mysterie van de verdwenen Stradivarius." In dit boek verdwijnt de viool van André Rieu enkele dagen voor een concert op mysterieuze wijze. Vier tieners gaan op onderzoek uit en beleven allerlei spannende avonturen in Maastricht en Valkenburg ad Geul. ISBN. 9789462661363 Bestel dit boek ZONDER verzendkosten bij: www.livreria.com
30 Oktober 2015, 9:31:30
Douwe Leeuwerink
Douwe Leeuwerink
leeuwerinkd@gmail.com
Hallo ik ben Douwe Leeuwerink ik heb een streekroman geschreven onde de titel √čindeloos verlangen'Uigave Boekscout, prijs 13,95.
Het verhaal speelt in mijn geb.plaats, Harderwijk.
28 Oktober 2015, 14:16:06
danielle_de_heer@hotmail.com
danielle_de_heer@hotmail.com
Lees nu mijn nieuwe boek Liefde, Lust over Verlangen

Liefde, Lust of Verlangen een prachtige gedichtenbundel vol romantiek, liefde en haat. Liefde kan je tot wanhoop drijven. De euforie van het leven laten voelen. Je pijn laten voelen. Het verlangen naar iets onbereikbaars en nog zoveel meer emoties. Allen komen ze samen in deze gedichtenbundel. Een mooie bundel vol gedichten, citaten en rijmpjes. Kortom een mooi geschenk voor jezelf of voor een ander.

http://www.boekscout.nl/shop/_.aspx/Liefde_Lust_of_Verlangen?bookId=5875

www.facebook.com/LiefdeLustVerlangen

21 Oktober 2015, 21:33:33