Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

Max Rippe
Max Rippe
Zojuist verschenen mijn boek 'De Lodewijkmoorden' een politieroman over inspecteur Maik Hof van de Delftse politie. Op een zomeravond drijft er een lijk in één van de Delftse grachten. Er begint een mysterieuze zoektocht naar de identiteit van het slachtoffer. Voordat Maik dit raadsel kan oplossen wordt hij geconfronteerd met een tweede moord. Op de p.d. vindt hij, samen met zijn collega Anneke Laansteen, een prachtig schilderij. Op de achtergrond speelt een historische leugen rond een koningshuis. Een derde slachtoffer is daarvan het gevolg. Naast zijn speurwerk naar de dader, waarbij ook chantage niet wordt geschuwd, beleeft Maik Hof ook nog een persoonlijk drama. Een geheim dat hij niet met iedereen deelt.

Een goed leesbaar, soms spannend boek met uiteindelijk een plot waarbij alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Verkrijgbaar bij maikhof@xs4all.nl of bij Boekscout.nl of in de boekhandel. ISBN 978-94-6206-771-4
7 Mei 2013, 13:46:49
Max Rippe