Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Masterplan
Masterplan door Pjotr Vreeswijk
 
 
 
 
 

“Recensie – Masterplan Pjotr Vreeswijk uitgever letterRijn

Ik heb voor de boek uit kwam al veel over gehoord en stukjes gelezen, omdat we elkaar volgen via tw...”
»


Brief aan mijn dochter
Brief aan mijn dochter door Abdelkader Benali
 
 
 
 
 

“heel mooi geschreven het heeft mij geraakt hoe open en hoe hij het tegen zijn dochter heeft geschreven vol liefde en ook wel hoe de wereld nu is en hoe zei daar...”»


In een donker donker bos
In een donker donker bos door Ruth Ware
 
 
 
 
 

“een lekker dik boek waar van alles in gebeurt ik heb nog niet eerder iets van haar gelezen omdat dit haar eerste boek in nederlands is en mijn engels is niet be...”»


Nooit meer hetzelfde
Nooit meer hetzelfde door Marlou Roossink & Anja du Bois
 
 
 
 
 

“het boek heeft mijn aan gegrepen niet alleen dat hij onschuldig in de gevangenis heeft gezeten en lang ook maar ook hoe zijn vrouw en kinderen er hebben onder g...”»


Ibiza
Ibiza door Kiki van Dijk
 
 
 
 
 

“recentie : Ibiza van kiki van dijk .
een tijd geleden voor ik mee kon doen aan deze leuke leesclub kwam ik deze boek al tegen zag een grote poster hangen ergen...”
»


De verzamelaar
De verzamelaar door Diana van Hal
 
 
 
 
 

“ik kwam dit boek tegen op twitter en ben ik het gaan opzoeken waar het over ging en het trok mij heel erg snel besteld bij de bieb moest even wachten maar toen ...”»


Zoet!
Zoet! door Y. van Gemerde
 
 
 
 
 

“toen ik het boek kreeg had ik toch mijn twijfels de kaft sprak mij niet meteen aan van lees mij lees mij ! ik de achterkant gelezen en toch dat ik toen ja is pr...”»


Gestrand
Gestrand door Mariëtte Middelbeek
 
 
 
 
 

“even een lekker tussendoortje ik heb een mooier boek van haar gelezen maar is zeker niet slecht :) boek in 1 dag uit gelezen op naar andere ”»


Zwerfkind
Zwerfkind door Ingeborg Jacobs
 
 
 
 
 

“mooi en aangrijpend boek om te lezen echt kippenvel . in begin lees het snel maar deed er al snel wat langer over maar wou het door lezen omdat ik verhaal aangr...”»


De Japanse minnaar
De Japanse minnaar door Isabel Allende
 
 
 
 
 

“ik kwam er moeilijk door heen, langdradig geschreven daar door was ik steeds niet bij de verhaallijn en miste ik dus elke keer weer wat . wat wel erg jammer is ...”»