Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

SjappieGamer
SjappieGamer
Ik voel me sexy als Ron Jans
23 April 2017, 22:49:30
het onbekende boek
SjappieGamer
SjappieGamer is lid geworden.
23 April 2017, 22:49:15
het onbekende boek
Evi
Evi is lid geworden.
11 Oktober 2013, 13:36:49
het onbekende boek
Ton
Ton
Een niet zo bekend boek dat ik gelezen heb is: 'Van Asfalt, Jasmijn & Rotte Appels' van Kees Strating. Het is een misdaad-thriller. Het gaat over georganiseerde misdaad en mensenhandel bij een transportbedrijf. Het is uitgegeven bij www.boekscout.nl. Ik vond het lezen zeer de moeite waard. Het boek zal inmiddels niet meer in de boekhandel te koop zijn. Maar kijk voor meer informatie even op de site van de auteur. www.keesstrating.nl. Of op de site van de uitgever.

21 September 2013, 18:36:45
het onbekende boek
Ton
Ton is lid geworden.
21 September 2013, 18:26:04
het onbekende boek
Dinie
Dinie
Mijn tweede boek, de psychologische thriller Achtervolgingsdrift(Uitgeverij Palmslag), is inmiddels verschenen. Het boek gaat over een jonge vrouw die gestalkt wordt. Net als de hoofdpersoon in het verhaal zal de lezer zich voortdurend afvragen wie de stalker is. Achtervolgingsdrift is een spannende 'whydunit' die onverbloemd laat zien hoe lust, macht, teleurstelling en liefde als katalysator werken op het gedrag van de hoofdpersonen.Wie een fragment van Achtervolgingsdrift wil lezen kan dat doen op mijn website: www.auteurdiniebell.123website.nl
Het boek telt 255 pagina's en is voor 17,95 te koop in de reguliere boekhandel, bij online boekhandels, Bol.com en Uitgeverij Palmslag.
1 April 2013, 21:54:52
het onbekende boek
Claudia
Claudia is lid geworden.
24 September 2012, 20:34:40
het onbekende boek
Wendy
Wendy is lid geworden.
27 Augustus 2012, 21:36:00
het onbekende boek
sharon
sharon
ik weer een nieuwe gevonden voor deze maand ik weet niet of iemand de vorige nog had gelezen namelijk robin cook ivasie?

dit keer wou ik voor de leeuwen gaan lezen veel lees plezier ;)

Kort voor Kerst wordt vlak buiten Helsinki een forensisch patholoog vermoord een dag later op dezelfde manier een poppenbouwer. Kort daarna ontsnapt de meest beroemde talkshowpresentator Kai Petteri op het nippertje aan een moordaanslag. Tijdens het onderzoek komt naar voren dat de twee slachtoffers allebei gasten in zijn talkshow waren. Commissaris Kimmo Joentaa die op rustige en na de dood van zijn vrouw eenzame kerstdagen had gerekend komt steeds weer op dezelfde vraag terug wat heeft een kijker bij deze brave talkshow die voor het miljoenenpubliek niet meer is dan een vermakelijk televisieavond zo verschrikkelijk gergerd dat hij tot het uiterste wilde gaan?Jan Costin Wagnerrsquos inmiddels beroemde commissaris Kimmo Joentaa weduwnaar en gepassioneerd melkdrinker heeft bovendien nog een tweede probleem wat moet hij met de stroblonde Larissa die opeens in de bittere kou voor zijn deur stond en eigenlijk zonder zijn toestemming bij hem ingetrokken is? En waar haalt ze die slimme opmerkingen over de Kai Petterirsquos talkshow vandaan? Per ongeluk heeft Joenta geen tijd om haar ter verantwoording te roepen De moderator kondigt na zijn herstel met grote mediaaandacht zijn terugkeer in de talkshow aan. Dus loert de dader op zijn tweede kans daar is Joenta zeker van
18 Augustus 2012, 23:34:18
het onbekende boek
sharon
sharon heeft het huidige boek gewijzigd in Voor de leeuwen door Jan C. Wagner.
18 Augustus 2012, 23:31:07
Voor de leeuwen