Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Gezondheidsrecht begrepen
Gezondheidsrecht begrepen door Lydia Janssen
Dit product bestaat uit een boek inclusief website met o.a. het online boek.‘Gezondheidsrecht begrepen’ biedt een compacte en toegankelijke beschrijving van de ... »
 
 
 
 
 

Klinisch redeneren en evidence-based practice
Klinisch redeneren en evidence-based practice door Jos Dobber, José Harmsen & Margriet van Iersel
<p>Dit boek helpt uw studenten verpleegkunde om de kwaliteit van hun klinische redenering en daarmee de kwaliteit van zorg te verhogen. Het leert studenten herk... »
 
 
 
 
 

Zorg om naasten
Zorg om naasten door Erica Witkamp
 »
 
 
 
 
 

De verpleegkundige als communicator
De verpleegkundige als communicator door Carin De Boer, Elsbeth C.M. ten Have & Janneke Willemse
<p></p><p><i>De verpleegkundige als communicator </i>helpt de student bij de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden in alle zorgdomeinen. Het boek heeft e... »
 
 
 
 
 

Technologische en sociale innovatie in de ouderenzorg
Technologische en sociale innovatie in de ouderenzorg door Harry Woldendorp
De ouderenzorg staat voor een noodzakelijke transformatie. De kosten zullen steeds meer gaan stijgen en de inzet van zorgprofessionals wordt steeds problematise... »
 
 
 
 
 

NANDA International
NANDA International door
Dit boek is hét standaardwerk over verpleegkundige diagnostiek, samengesteld door NANDA International. Het is een toonaangevende en wereldwijd erkende classific... »
 
 
 
 
 

Jaarboek voor de intensievezorgenverpleegkundige
Jaarboek voor de intensievezorgenverpleegkundige door
Het Jaarboek voor de intensievezorgenverpleegkundige 2011 wordt uitgegeven ter gelegenheid van het 29ste jaarcongres van de Vlaamse Vereniging van Intensieve Zo... »
 
 
 
 
 

Relatiegerichte zorg
Relatiegerichte zorg door Barbara Buijten
In de relatiegerichte zorg wordt contact gezien als een toegevoegde waarde aan het herstel van een patiënt. Hoe kun je warme, begripvolle en betrokken ondersteu... »
 
 
 
 
 

Kopzorg
Kopzorg door Folkert Brugman
“Door intense vasthoudendheid en investering gedurende een lange periode is Folkert erin geslaagd om het Hersengedragmodel te beschrijven en toegankelijk te mak... »